Withofs Transport wint de Transport Safety Award 2011


De firma Vervoer Withiofs (Lanaken) heeft de Transport Safety Award gewonnen tijdens de Transport & Logistics Awards 2011. Deze prijs bekroont een transporteur of een vloot voor eigen rekening die erin is geslaagd om... De 19de editie van de Transport & Logistics Awards, georganiseerd door MMM Business Media, vond plaats op donderdag 10 februari in de gebouwen van Tour & Taxi in Brussel, in aanwezigheid van meer dan 1.100 genodigden uit de sector.

Resultaat
1. Withofs
2. Sandermans
3. Verbessem

De winnaar in het kort Vervoer Withofs is een familiaal bedrijf dat verleden zijn 80 jaar bestaan vierde. Het bedrijf is gespecialiseerd in de distributie van bulkproducten voor de industrie. De onderneming biedt nog andere transport- en distributiediensten aan om de klanten een volledig aanbod voor te stellen. Recent werd het aantal activiteiten bij Vervoer Withofs nog uitgebreid door de lancering van een intermodale transportservice voor afval, profiteren van de interessante ligging in de nabijheid van het Albertkanaal.

Most Recent Posts

In the Spotlight

Contact US

How can we help you?

Do you have questions or do you want to call on our expertise? Do not hesitate to contact us. We will handle your question within 24 hours.

Register here & be the first to receive our latest news by email

View the previous updates