Withofs Transport wins the Safety Award 2009!


Transport Media rijkt jaarlijks prijzen uit aan de Belgische transportsector tijdens de "Best of Transport". Transport Withofs heeft de Safety Award 2009 gewonnen! Vanwege alle jaren van continue implementatie van veiligheidsprocedures. Een veilig beleid begint bij een veilige vloot.

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met achteruitrijalarmen, maar ook de camera's doen hun intrede. We investeren ook in automatische versnellingsbakken, reflecterende striping en ESP omdat we ervan overtuigd zijn dat dit zal bijdragen aan een betere veiligheid op de weg. Alle kleine dingen maken het verschil! Onze chauffeurs hebben een training gevolgd voordat ze worden gerekruteerd. 

Dit bestaat uit een theoretische cursus en een praktische training in Gedragsgebaseerde veiligheid en ECO-rijden. Om onze chauffeurs te motiveren bieden wij een premium om veilig en zuinig te rijden. 

Tijdens de tweemaandelijkse chauffeursbijeenkomsten kunnen de plaatsvervangende chauffeurs de behoeften van onze chauffeurs invullen. Vanwege deze vergaderingen hebben de chauffeurs deelname op alle niveaus. In tegenovergestelde richting het biedt ons de mogelijkheid om ze te evalueren en aan te passen.

Most Recent Posts

In the Spotlight

Contact US

How can we help you?

Do you have questions or do you want to call on our expertise? Do not hesitate to contact us. We will handle your question within 24 hours.

Register here & be the first to receive our latest news by email

View the previous updates