NIEUWE AANKOOP: KERAX 420 EURO 3 (6 x 4)      

Een nieuw jaar brengt uiteraard ook nieuwe investeringen met zich mee.

Begin januari werd een nieuwe Renault vrachtwagen aangekocht van het type KERAX 420 met Euro 3 motor. Hierop werd een container-haaksysteem gebouwd.

Deze wagen is geconstrueerd in functie van onze klanten en zal dus vooral ingezet worden op trajecten van en naar de verwerkende en recyclerende industrie. Tevens werd belang gehecht aan de veiligheid van de constructie en bediening en de vooropgestelde milieunormen.

DODE HOEK SPIEGEL

Ook Withofs moedigt technologieŽn aan die ertoe bijdragen de ongevallen te verminderen door direct op de veiligheid in te werken. De DOBLI – spiegel draagt bij tot een beter zichtveld van de chauffeur.

Zo werden reeds enkele van onze vrachtwagens voorzien van spiegels die de dode hoek zichtbaar maakt. Hierdoor kunnen manoeuvres met grote precisie en in alle veiligheid uitgevoerd worden.

INTERMODAAL TRANSPORT 

Uiteraard blijft Withofs zich ook dit jaar specialiseren in het intermodaal transport van vloeibare en vaste bulkstoffen. Onze Know-how voor de behandeling van bulkstoffen en onze relaties met de lokale markt (DSM, BP, FINA, KN, BASF, …) kan een groot voordeel bieden voor de internationale invoerders van bulkcontainers.

Ook in 2002 staan wij in voor een voortdurende verbetering van de kwaliteit en veiligheid omtrent het intermodale transport. Met nieuwe investeringen in het achterhoofd hopen we onze lange-termijn relaties met de klanten nog verder uit te bouwen.

In onze volgende nieuwsbrief komen we hier uitgebreid op terug .