4 RIDDERS BEKROOND

Vier chauffeurs van onze firma werden dit jaar door de Nederlandse Transport Verzekeringsmaatschappij (TVM) tot Ridder van de Weg uitgeroepen.

Drie ontvingen hierbij een bronzen ereteken omdat ze binnen het kader van het TVM-veiligheidsplan “drie achtereenvolgende jaren ” geen ongeval hebben veroorzaakt en schadevrij hebben gereden. Voor het eerst heeft één van onze chauffeurs er vijf jaar opzitten en hij wordt gehuldigd met een zilveren ereteken.

Het veiligheidsplan beroepsgoederenveroer werd in1995 in België geïntroduceert.

NIEUW PROGRAMMA ONDERHOUD IN GEBRUIK

Men kan alleen maar datgene goed beheren, dat men perfect beheerst. Vandaar dat dit jaar de informatisering van het stock/magazijn beheer aan een herziening toe was.

Omdat het onderhoud in eigen handen ligt, wat een grote voorraad aan wisselstukken veronderstelt, hebben we het programma specifiek aangepast aan onze behoeften. 

Het volledige beheer van de voorraden, zowel als het werkschema van de mécaniciens kan zonder problemen opgevraagd en verwerkt worden.

10 NIEUWE AFVALCONTAINERS GEREALISEERD

Om zo goed mogelijk op de vraag van de klant te kunnen inspelen, worden bij Withofs regelmatig nieuwe middelen ingezet.

Onze investeringen in materieel zijn afhankelijk van de geboden kansen. Vandaar dat we zonder aarzelen overgingen tot de realisatie van nieuwe afvalcontainers op vraag van het glasrecyclingbedrijf GRL.

De containers worden ingezet voor het transport van glasafval naar de recyclingfabrieken.

VERKOOP COMBITRAILER

Onze missie is en blijft het distribueren van bulkstoffen naar de industriële klanten. Deze combitrailer werd destijds speciaal  aangekocht voor de tractie van maritieme boxcontainers.

Wij zullen ons meer gaan toeleggen op de tractie van bulk- en tankcontainers. Dit vergt herinvesteringen, vandaar de verkoop:

Gegevens:

Merk: Combitrailer
Bouwjaar: 10/'94
Vooraan: Liftas
Achteraan: Stuuras
Tarra: Voorste gedeelte (1 as) 3.130 kg, Achterste gedeelte (2 as) 3.970 kg
Staat: Perfect (volledig vernieuwd en geverfd, laatste 2 jaar maar voor 30 procent gebruikt)
Keuring: tot 2/10/2002
Opbouw reservewiel voorzien, echter wiel niet inbegrepen
Nieuwprijs: 1.850.000 Bef